ΤΑ ΒΟΡΟΙΝΑ … ΑΛΛΙΩΣ, ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΤΑ ΒΟΡΟΙΝΑ … ΑΛΛΙΩΣ, ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!




"Εκδήλωση γευστικής δοκιμής κρασιών και αποσταγμάτων του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα με τη συμμετοχή των οινοπαραγωγών-μελών της ένωσης «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος". 


της Alexandra Vineyarts,


    Τα αγαπημένα μας ''ΒορΟινά'' του Σεπτεμβρίου έρχονται στην Θεσσαλονίκη λίγο διαφορετικά αλλά το ίδιο απολαυστικά! Με μία σειρά από μικρές απολαυστικές εκδηλώσεις οινογευσίας, παρουσιάσεις, wine-cocktails και ευφάνταστα δείπνα παρέα με τα εκπληκτικά κρασιά των κορυφαίων οινοποιών της Βόρειας Ελλάδας, τα ''ΒορΟινά'' θα κάνουν και πάλι την εμφάνιση τους στις αρχές του Φθινοπώρου!

    Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα σε ασφαλείς χώρους λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα των ημερών, και με περιορισμένο αριθμό ατόμων και κρατήσεων. 




    Τα αγαπημένα μας ''ΒορΟινά'' δεν είναι απλά μία εκδήλωση γευστικής δοκιμής! Είναι πάνω απ’ όλα εκδήλωση οινογνωσίας που συμβάλει στην οινική εκπαίδευση και στη διάδοση της οινικής μας κουλτούρας. 




    Φέτος τα ''ΒορΟινά'' δίνουν έμφαση στον "χαρακτήρα" τους καθώς μας επιτρέπουν να τα απολαύσουμε εστιάζοντας στο στυλ, στην ποικιλία, στην γεύση και στην αύρα τους, παρακολουθώντας ταυτόχρονα την διακριτική, ή και όχι "συμπεριφορά" τους ανάμεσα σε συνήθειες της καθημερινότητας μας! 

Από ένα ποτήρι κρασί σε μία έξοδό, έως ένα πλήρες γιορτινό μενού!

    Τα μέλη της ένωσης «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος», με σύνεση και υπευθυνότητα, με γνώμονα την αναγκαιότητα για επιπρόσθετη ευθύνη με την οποία η κοινωνία μας και κάθε κοινωνία οφείλει να αντιμετωπίσει, σύμφωνα με τις συνθήκες της εποχής μας, θέτουν την υγεία και την ασφάλεια όλων μας πάνω από κάθε δραστηριότητα, εκδήλωση ακόμη και θεσμό, όπως είναι η εκδήλωση «ΒορΟινά» στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης και κάθε άλλη παρόμοια πολυπληθής εκδήλωση.




 Τα ''ΒορΟινά'' στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης είναι αλήθεια πως μπορεί να μας λείψουν, δεν θα μας λείψει όμως σε καμία περίπτωση το εξαιρετικό επώνυμο ποιοτικό κρασί και τα αμπελοοινικά αποστάγματα των ΒορΟινών, βάζοντας μας αυτή την χρονιά σε νέες περιπέτειες και συνήθειες!

Κοντά σας από τις 14 Σεπτεμβρίου και για όλο τον υπόλοιπο Σεπτέμβριο!

Μείνετε συντονισμένοι και για τα επόμενα κείμενα, που έρχονται προσεχώς!

Από το Alexandra's Vineyarts,

αγαπήστε την τέχνη του ν'αγαπάτε τον εαυτό σας,

Μια μεγάλη αγκαλιά!



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις