ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΔΕΝ ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ!

 

ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΔΕΝ ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ!


Κυρίες και κύριοι η Πέννυ Μπαλτατζή…


        Η "Πέννυ μας" όπως την αποκαλώ εγώ, "Το Κορίτσι" που ο νους  της  δεν αναπαύεται ποτέ, πρωτοπορεί και εντυπωσιάζει σε ένα νέο project για τα ελληνικά δεδομένα, αναζητώντας την υποστήριξη του κοινού της μέσα από μια "ιδέα" ζωής.



        Η Πέννυ μας, έδωσε την συνταγή για μια ζωή γεμάτη προσδοκίες, καθώς η ίδια χάρισε πνοή σε ένα δικό της όνειρο, το οποίο μέρα με την μέρα φαίνεται να παίρνει σάρκα και οστά. Μας δίδαξε για άλλη μια φορά πως ο επιμένων νικά, και μας επιβεβαίωσε ακόμη άλλα τόσα ρητά και αποφθέγματα, δίνοντας και εκείνη την δική της ερμηνεία περί στόχων ζωής και τολμηρών αποφάσεων μέσα από την πεποίθηση πως "Τα όνειρα δεν αναβάλλονται". Όνομα και πράγμα λοιπόν και η καινούρια της καμπάνια για την προσεχώς δισκογραφική της δουλεία.



Τα όνειρα δεν αναβάλλονται...

        Η Πέννυ μας, δεν έβαλε τον νου και την καρδιά της ποτέ σε καραντίνα. Σύντροφος, μητέρα και ορκισμένη καλλιτέχνης, αποφάσισε να μην αναβάλλει τα όνειρα της ξεκινώντας ένα GIVE AND FUND, το οποίο δείχνει να έχει μεγάλη ανταπόκριση στο ελληνικό κοινό. Σαφώς και ήταν μια μεγάλη απόφαση με τα ρίσκα της καθώς δεν είμαστε ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με τέτοιου είδους πλατφόρμες  "δούναι και λαβείν". Παρόλα αυτά η Πέννυ μας, έχει αποδείξει πως δεν φοβάται το άγνωστο και πάντα με βάρκα την ελπίδα της, θέληση και προσπάθεια, φαίνεται να τα καταφέρνει περίφημα.

Έχει κληθεί ουκ ο ολίγες φορές να επισημάνει πως δεν πρόκειται για μια μορφή φιλανθρωπίας αλλά για προαγορά με ανταποδοτικά και μπόλικη αγάπη, από την ίδια και όλους τους συντελεστές προς κάθε συμμετέχοντα. Δεν χρειάζεται το ποσό να είναι μεγάλο αλλά οι συμμετοχές να είναι πολλές. Επίσης όπως η ίδια αναφέρει "Δεν είναι ένας προσωπικός δίσκος αλλά ένα όραμα, ένα όραμα που ίσως αφήσει κληρονομιά κάτι ελπιδοφόρο". 



Πρόσκληση σε πάρτυ!

Μάλιστα  μας αποκαλύπτει το πρώτο single από τον νέο της δίσκο! Το απογειωτικό pop τραγούδι, με στοιχεία από ska reggae στην ενορχήστρωση, κάνει τον γύρο του διαδικτύου από τα μέσα του καλοκαιριού, με τίτλο "Ο Κόσμος ένα Πάρτυ", ενώ όπως η ίδια ξέρει πολύ καλά να κάνει, μελωδικά μας  εμψυχώνει και μας υπόσχεται πως... "η μοναξιά δεν θα 'ρθει"!


Κλείνοντας, η Πέννυ μας, με σύμβολο της καμπάνιας της ένα ουράνιο τόξο, στροβιλίζεται στα χρώματα και μας υπόσχεται πως η νέα της δισκογραφική δουλειά θα είναι γεμάτη αποχρώσεις αισιοδοξίας και αγάπης!



Καλή τύχη Πέννυ μας!
Και για να μην ξεχνιόμαστε επειδή βρισκόμαστε στo Alexandras Vineyarts... η Πέννυ μας εκτός απ' την τέχνη της, αγαπάει πολύ και το κρασί, ιδού και τα ντοκουμέντα!


Για τους photo lovers, φωτογραφικό υλικό από την νέα της καμπάνια:



 



Μείνετε συντονισμένοι και για τα επόμενα κείμενα, που έρχονται προσεχώς!

Από το Alexandra's Vineyarts,

αγαπήστε την τέχνη του ν'αγαπάτε τον εαυτό σας,

Μια μεγάλη αγκαλιά!

Alexandra's Vineyarts













Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις